top of page

Be part of the team!

Digital marknadsföring med fokus på copywriting - Internship

Är du en person med en passion för ledarskap, tech och kommunikation? Älskar du att engagera och inspirera människor genom att berätta historier? Är du en entreprenöriell och motiverad copywriter som vill ta nästa steg i din karriär?

 

Med Stellar Capacity kommer du att vara med i framkanten av digital omvandling. Vårt mål på Stellar Capacity är att förbereda ledare och utveckla organisationer och individers digitala kunskaper och färdigheter genom våra djupgående kurser och program. 

 

Stellar Capacity växer både i Sverige och internationellt och nu söker vi en copywriting praktikant med mycket god kommunikationsförmåga. Vår historia präglas av förändring, ledarskap och passion. I en digital värld utvecklar vi människor att nå deras fulla potential genom våra program. Där letar vi efter en ny kollega som inte bara är ivrig att lära sig, men också är med och spelar en aktiv roll i att bygga upp våra kommunikationsplattformar.

 

In rollen kommer du att jobba med marknadsföring och kommunikation. Du kommer att ansvara för att organiskt växa våra sociala medier.

 

Ta nästa steg i din karriär och gå med i vårt innovativa och sammansvetsade team. Med kontor i centrala Stockholm.

Arbetesuppgifter

  • Copywriting (blog, hemsida, emails, marknadsföringsmaterial, presentationer, mm)

  • Skapande av engagerande och konverterande texter på svenska och engelska

  • Skapa content till Sociala Medier

  • Identifiera hur vi kan öka vårt digitala närvaro

Vem är du?

  • Du har passion för teknik, ledarskap och är ivrig för att lära dig nytt.

  • Du är duktigt på att skapa content, skriva och förmedla historier. Vi söker dig som älskar att formulera dig i skrift.

  • Du är nyfiken och motiverad till att ta dig an nya utmaningar.

  • Svenska som modersmål.

Du kommer att jobba tillsammans med vårt tillväxtorienterade team, ha chansen att lära dig om den senaste tekniska utvecklingen och hur den kommer att påverka framtiden.

 

Den här praktikplatsen är obetald men vi erbjuder en symbolisk ersättning om 5000 kr per månad. För den rätta kandidaten finns det goda möjligheter att få en fast anställning. Många av våra kollegor började sina karriärer med en praktikplats hos oss.

Hur skickar du en ansökan?

Skicka ditt CV och personliga brev till applications@stellarcapacity.com och använd “Digital marketing - copywriting Internship” i ämnesraden. Vi går igenom alla ansökningar kontinuerligt, så skicka in din ansökning!

bottom of page