top of page

Be part of the team!

HR Intern

Brinner du för HR-arbete och trivs med att ha många bollar i luften? Är du i början av din karriär och vill ta nästa steg? Sök då tjänsten som HR praktikant hos oss på Stellar Capacity!

Hos oss får du chansen att vara med i en tillväxtfas där du har stor möjlighet att påverka. Du får arbeta med brett HR-arbete där företagets entreprenöriella anda gör det möjligt för dig att själv vara med och bidra till nya processer och rutiner.

Dina arbetsuppgifter

Som praktikant hos oss får du en mycket god inblick i vårt företag och hela vår verksamhet. Du kommer att arbeta i ett sammansvetsat team med drivna kollegor. I rollen som HR-intern (praktikant) kommer du främst vara behjälplig i företagets kompetensförsörjning i form av rekrytering och kompetensutveckling.

Vem är du?

Vi präglas av en innovativ anda där mycket av arbetet sker digitalt. För att trivas i rollen ser vi därför att du har god datorvana och har lätt för att lära dig nya system. Det är meriterande om du har kunskap inom office-paketet såsom Word och Excel. Vi ser även att du har relevanta kunskaper och intresse inom employer branding och rekrytering, där du är ivrig att implementera nya initiativ.

Då rollen innebär mycket kontakt med kandidater och anställda krävs det att du är tydlig, rak men ödmjuk i din kommunikation och är en sann relationsskapare.

Vi erbjuder en stimulerande miljö där det finns goda chanser att både utvecklas inom ditt respektive arbetsområde, men också vara med och utveckla företaget i stort som just nu befinner sig i en mycket spännande tillväxtfas. Du kommer att ingå i ett engagerat och varmt team där vi hjälper och stöttar varandra för att ständigt utvecklas. Arbetskulturen andas kreativitet, positivitet, nytänkande samt framåtanda och vi värdesätter att det är högt i tak och främjar därför nya tankar och idéer. 

Vi arbetar löpande med urval av kandidater, så se till att skicka in din ansökan så snart som möjligt!

Tjänstgöringsort: Stockholm

Anställningsform: Praktik 3-9 månader

Omfattning: Heltid

Lön: Oavlönad praktik

Tillträde: Snarast, enligt överenskommelse

Hur du ansöker:

Känner du att du är rätt person för praktiken? Då vill vi träffa dig! Skicka ditt CV och varför du vill jobba med just oss till applications@stellarcapacity.com och ha med "HR Intern” i mailets rubrik. Vi arbetar löpande med urval av kandidater, så se till att skicka in din ansökan så snart som möjligt! 

bottom of page