top of page

AI revolutionerar sättet vi lär och utvecklas på. Men kan den ersätta mänskliga interaktioner och språkkunskaper? Vilka färdigheter blir viktiga för oss framöver? 

 

Med de senaste årens snabba utveckling inom artificiell intelligens förändras förhållandet mellan människa och maskin. Tekniken imiterar inte bara våra sinnen utan utökar också möjligheterna för vad vi människor kan uppnå. I det här sammanhanget är det avgörande att reflektera över och förstå hur ledare och organisationer behöver anpassa sig för att ta vara på kraften i system som ChatGPT, samtidigt som man värnas om individens och medarbetarnas bästa.

 

Upptäck hur AI kan stödja mänskliga interaktioner inom utbildning och utveckling för att effektivisera lärandet och optimera vårt arbete. Claudia Olsson och Carl Johan Casten Carlberg kommer diskutera hur AI kan integreras i inlärningsprocesser och ge exempel på hur AI kan användas i praktiken. Utöver det kommer det även intressant information om våra program och kurser att presenteras. 

 

För att delta fyller du i formuläret nedan. Vi skickar ut bekräftelse till alla som fått en plats omgående efter din registrering. Missa inte chansen att delta i detta exklusiva tillfälle att stärka din kunskap om digital förändring. Anmäl dig nu och upplev en inspirerande och insiktsfull diskussion med våra experter. Bjud gärna med kollegor som du tror skulle få nytta av att fördjupa sig inom frågorna.

 

Begränsat antal platser, säkra din plats redan idag!

  • Datum: 8:e december, 2023

  • Tid: 10:00-11:00

  • Format: Detta Webbinarium kommer att ske online. En länk kommer att skickas till din mail när din anmälan har bekräftats.

  • Pris: Kostnadsfritt 

  • Språk: Svenska

  • Sista anmälningsdag: 8:e december, 2023

The spots for this webinar are limited.

Fill in this application form to register your interest in attending the webinar, and you will receive a confirmation email once your spot is secured. Please note that this webinar is held in Swedish.

For questions, please contact us at info@stellarcapacity.com

Stellar Capacity may use your personal information provided on the forms for the purpose of maintaining contact with you, notifying you of the latest news, sending event invitations, or additional information we believe may be of interest for as long as you wish to continue.

Thank you for your registration.
You will receive shortly more information about the webinar!
portrait_claudia.png

Om Claudia Olsson

 

Claudia Olsson är en av Sveriges främsta experter inom digitalisering och digitalt ledarskap. 2021 sommarpratade hon bland annat om sina erfarenheter, från att ha bott på NASA Ames campus i Kalifornien till att ha fördjupat sig inom robotik i Sydkorea och Japan. Claudia har utsetts till en av världens 100 främsta unga ledare av World Economic Forum och är VD och grundare för utbildningsbolaget Stellar Capacity som positionerar människan i en digital värld.

Claudia har också prisats som en av de mest kreativa och inflytelserika personerna i svenskt näringsliv. Hon har ingått i World Economic Forums framtidsråd och även i Europeiska Kommissionens högnivågrupp som författat visionen för Industri 2030. Claudia är även affilierad fakultet vid Singularity University på NASA Ames Research Park och är medlem i Trilaterala Kommissionen. Hon har tidigare arbetat bland annat för FN, Utrikesdepartementet och ACCESS Health International. Claudia har även författat rapporten "Blockchain-Decentralized Trust" för Entreprenörskapsforum samt ”Framtidsscenariot för Sverige 2030” för Digitaliseringskommissionen.

Untitled design (18).png

Om Carl Johan Casten Carlberg

Carl Johan är VD för Swedish for Professionals. I rollen som VD leder Carl Johan Swedish for Professionals snabba tillväxtresa och är involverad i såväl det strategiska som operationella arbetet. Företaget arbetar primärt B2B och erbjuder skräddarsydda, engagerande och effektiva språkkurser och interkulturell affärsträning för företag som Northvolt, Nasdaq och Spotify. 

 

Han har en masterexamen som civilingengör från Uppsala universitet. Utöver det har han tidigare arbetat med affärsutveckling på green tech scale-up Normative och inom UNHCR. På fritiden gillar Carl Johan att spela strategispel, åka skidor och resa. Han har tidigare bott i Ecuador, USA, Spanien och Frankrike men bor idag i Stockholm.

bottom of page