top of page

Be part of the team!

Program Advisor

Drivs du av försäljning och mätbara resultat? Är du en naturlig relationskapare? Sök då till tjänsten som Program Advisor på Stellar Capacity med möjligheten till snabbt avancemang till en mer senior säljroll!

 

Vem söker vi?  

Vi på Stellar Capacity söker nu dig som har en genuin passion för försäljning, skapandet av kundkontakt och att bygga relationer. Vi erbjuder en plats i ett högpresterande och ambitiöst team med fokus på att bli en av Europas ledande aktörer inom ledarskapsutbildning och digitalisering. Vi söker någon som har lätt för att sätta sig in i kundernas affärer och reda ut vilka problem våra program kan lösa åt dem. 

 

Övriga kvalifikationer listas nedan:

  • 2-5 års erfarenhet inom försäljning med bevisat uppnådda resultat

  • Utmärkt kommunikationsförmåga både skriftligt och muntligt på svenska och engelska

  • Är resultatfokuserad, självgående och har stark egen drivkraft

  • Väldigt god förmåga att tillgodogöra sig ny kunskap och ett intresse för teknik, digitalisering och framtidens ledarskap

  • Goda systemvanor – Excel och Office-paketet samt Google suite. Meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i CRM-system

  • Som person är du positiv, energisk och modig

 

Dina arbetsuppgifter: 

 

Rollen som Program Advisor innefattar att självgående och med högt tempo driva försäljning. Du kommer framförallt arbeta med nykundsförsäljning via telefonkontakt och möten och skapa nya lönsamma affärer som bidrar till företagets tillväxt.

Arbetsuppgifter kommer bland annat att vara följande:

 

  • Ansvara för egen försäljning, från första samtalet eller mailet till genomförande.

  • Ta nya kontakter via telefon och e-mail, delta i nätverksevent och representera bolaget i olika sammanhang.

  • Löpande kontakt med kunder, främst nya men också befintliga

  • Säkerställa kundnöjdhet och kvalitet i ditt arbete


Vad vi erbjuder: 

Vi erbjuder dig en stimulerande entreprenöriell miljö där det finns goda chanser att både utvecklas inom ditt arbetsområde, men också vara med och utveckla företaget i stort som just nu befinner sig i en mycket spännande tillväxtfas. Du kommer att ingå i ett engagerat team där vi hjälper och stöttar varandra för att ständigt utvecklas. Stellar Capacity är en organisation med korta beslutsvägar där arbetskulturen andas tillväxt, kreativitet och nytänkande och främjar därför nya tankar och idéer som omsätts i praktiken. 

 

Lönen består av både en fast och en rörlig del.

 

Hur du ansöker:

Blir du taggad av vår kultur och vad tjänsten som Program Advisor innebär? Då vill vi träffa dig! Skicka ditt CV och personliga brev till applications@stellarcapacity.com och ha med "Program Advisor” i mejlets rubrik. Vi arbetar löpande med urval av kandidater, så se till att skicka in din ansökan så snart som möjligt! Tjänsten blir tillsatt när vi har rekryterat rätt kandidat.

bottom of page