Take your career to the next level with us.

Account Manager

Har du ett skarpt affärssinne och driv att göra skillnad? Är du en naturlig relationsskapare och ledare som har lätt att skapa förtroende hos kunder? Drivs du av mätbara resultat och av att kunna bidra till tillväxt? Sök då till tjänsten som Account Manager på Stellar Capacity!

 

Vem söker vi?  

 

Vi på Stellar Capacity söker nu dig som är driven och har en genuin passion för att driva digital förändring. Vi erbjuder en plats i ett högpresterande ambitiöst team med fokus på att bli en av Europas ledande aktörer inom ledarskapsutbildning och digitalisering. 

 

Kvalifikationer:

  • 3-8 års erfarenhet inom försäljning eller motsvarande (med fördel B2B) med bevisat uppnådda resultat

  • Resultatfokus, stark egen drivkraft och mål att utvecklas som ledare

  • Väldigt god förmåga att tillgodogöra dig ny kunskap och ett brinnande intresse för teknik, digitalisering och ledarskap

  • Goda systemvanor – Office-paketet och Google suite, samt erfarenhet av att arbeta i CRM-system

  • Utmärkt kommunikationsförmåga både skriftligt och muntligt på både svenska och engelska

  • Som person är du positiv, driven, kunnig, kommunikativ och lyhörd

 

Dina arbetsuppgifter: 

 

Rollen som Account Manager innefattar att självgående och med högt tempo driva affärsutveckling i en säljande roll. Du kommer ansvara för hela kundprocessen och arbeta med kunder på C-suitenivå. Initialt kommer du att arbeta med att bygga upp egna kundrelationer, på sikt kommer du att hjälp till att växa några av våra större konton.

 

Vad vi erbjuder: 

Vi erbjuder dig en stimulerande entreprenöriell miljö där det finns goda chanser att både utvecklas inom ditt arbetsområde, men också vara med och utveckla företaget i stort som just nu befinner sig i en mycket spännande tillväxtfas. Stellar Capacity är en organisation med korta beslutsvägar där arbetskulturen andas tillväxt, kreativitet och nytänkande och främjar därför nya tankar och idéer som omsätts i praktiken. 

 

Hur du ansöker:

 

Skicka ditt CV och personliga brev till applications@stellarcapacity.com och ha med "Account Manager” i mailets rubrik. Vi arbetar löpande med urval av kandidater, så se till att skicka in din ansökan så snart som möjligt! Tjänsten blir tillsatt när vi har rekryterat rätt kandidat.