top of page

Stellar Capacitys grundare och VD utsedd till en av årets Sommarvärdar i P1Stellar Capacitys VD och grundare Claudia Olsson har utsetts till en av årets sommarvärdar för Sommar i P1 i Sveriges Radio. Claudias sommarprat kommer att sändas måndagen den 9 augusti. Hon kommer att dela sina erfarenheter och insikter kring digitaliseringens möjligheter och utmaningar, med människan i fokus.


“Jag ska prata om en framtid där människor blir mer digitala och det digitala blir mer mänskligt. Jag hoppas kunna bidra till ökad insikt kring hur dessa frågor kommer att påverka, och redan idag påverkar, våra liv”, säger Claudia Olsson.

 

Claudia Olsson Sommarvärd 2021 Sommar i P1 P1 Sveriges Radio Foto: Mattias Ahlm/Sveriges Radio


Sveriges radio skriver om Claudia Olsson:


Prisbelönta entreprenören om en digital framtid med människan i fokus.


Claudia Olsson verkar för att vi ska ta vara på digitaliseringens fulla potential. Hon har prisats som en av de mest kreativa och inflytelserika personerna i svenskt näringsliv och blev utnämnd till en av världens 100 främsta unga ledare av World Economic Forum.


Claudia är en globalt eftertraktad digital strateg, och hon har grundat bolaget Stellar Capacity som utbildar i digitalt ledarskap och språkbolaget Swedish for Professionals.


Har examen från Kungliga Tekniska Högskolan och Handelshögskolan i Stockholm.


 

Kontakt

Vasia Vasilopoulou

+46 700 32 40 71

vasia@stellarcapacity.com

Comments


Contact us if you would like to know more about our programs and one of our program advisors will get in touch!

Thank you!
bottom of page