Be part of the team!

Sales Development Representative

Söker du en utmanande och givande säljroll? Brinner du för kundmötet och för att skapa nya kontakter och värde för kunder? Sök då till tjänsten som Sales Development Representative på Stellar Capacity, en roll med stora utvecklingsmöjligheter för rätt person!

 

Vem söker vi?  

Vi på Stellar Capacity söker nu dig som har ett genuint intresse för försäljning, skapandet av kundkontakt och att bygga relationer. Vi fokusera på att bli en av Europas ledande aktörer inom ledarskapsutbildning och digitalisering. 

Övriga kvalifikationer listas nedan:

  • Du är serviceorienterad och inte rädd för att ta kontakt med nya människor per telefon eller mejl

  • Du talar det svenska språket flytande samt har bra kunskaper i engelska

  • Du är resultatfokuserad, självgående och har stark egen drivkraft

  • Du har en väldigt god förmåga att tillgodogöra dig ny kunskap och du har ett intresse för teknik, digitalisering och framtidens ledarskap

  • Du har goda systemvanor – Excel och Office-paketet samt Google suite. Meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i CRM-system

  • Som person är du positiv, energisk och har en problemlösande inställning

 

Dina arbetsuppgifter:

Rollen som Sales Development Representative innefattar att självgående och med högt tempo driva försäljning. Du kommer framförallt arbeta med nykundsförsäljning via telefonkontakt och möten och skapa nya lönsamma affärer som bidrar till företagets tillväxt.

 

Arbetsuppgifter kommer bland annat att vara följande:

  • Ansvara för egen försäljning, från första samtalet eller mailet till genomförande.

  • Ta nya kontakter via telefon och e-mail, delta i nätverksevent och representera bolaget i olika sammanhang.

  • Löpande kontakt med kunder, främst nya men också befintliga

  • Säkerställa kundnöjdhet och kvalitet av ditt arbete

 

Om oss

Stellar Capacity erbjuder utbildning inom digitalisering, ledarskap och kommunikation för framtidslösningar för både organisationer och individer. Vi satsar på att förändra företags arbetssätt och stimulera innovativa tankar. 

Läs gärna mer på www.stellarcapacity.com samt om vår grundare www.claudiaolsson.com.


 

Vad vi erbjuder: 

Vi erbjuder dig en stimulerande entreprenöriell miljö där det finns goda chanser att utvecklas både inom ditt arbetsområde, men också vara med och utveckla företaget i stort som just nu befinner sig i en mycket spännande tillväxtfas. Du kommer att ingå i ett engagerat team där vi hjälper och stöttar varandra för att ständigt utvecklas. Stellar Capacity är en organisation med korta beslutsvägar där arbetskulturen andas tillväxt, kreativitet och nytänkande och främjar därför nya tankar och idéer som omsätts i praktiken. 

 

Tjänsten är helt provisionsbaserad.

 

Hur du ansöker:

Blir du taggad av vår kultur och vad tjänsten som Sales Development Representative innebär? Då vill vi träffa dig! Skicka ditt CV och personliga brev till applications@stellarcapacity.com och ha med "Sales Development Representative” i mejlets rubrik. Vi arbetar löpande med urval av kandidater, så se till att skicka in din ansökan så snart som möjligt! Tjänsten blir tillsatt när vi har rekryterat rätt kandidat.